Första inlägget på min nya WordPress-blogg

Jag har tröttnat på blogspot (tror jag i alla fall) och ska försöka flytta över till WordPress istället Jag tar tacksamt emot tips för hur jag kan förbättra utseende (på bloggen alltså ha,ha, mitt är som det är) och funktioner. Jag är främst intresserad av att få in en bloggroll som visar när bloggarvänner gjort ett inlägg och hur man kan skapa inlägg via mail och sms/mms.

Välkomna hit gamla och nya vänner på nätet!

 

4 thoughts on “Första inlägget på min nya WordPress-blogg

  1. Den typen av bloggroll som du hade i blogspot har inte worldpress, men genom follow knappen kan följa alla man är intresserad av alternativ att man lägger in intressanta bloggar på bloglovin ( i allafall dem som inte har worldpress.) och så får du vid varje blogguppgradering ett brev i maillådan men lite smakprov av vad det står i inlägget. Jag tycker den är suverän.

    Vad jag gillar här är att man kan svara direkt från administratorssida.
    Och senaste kommentaren är alltid högst upp även om inlägget är gammalt. MAn missar inte ge svar, om man är nu den typen av bloggare.
    Plockar också väldigt effektivt bort spamkommentarer. ( Dock bra att kolla innehållet så inte någon med betydelse råkar hamna där. Det har väl hänt nån gång.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s