Tre, ett och sen tu…….

Jag har blivit förtjust i Rennie Airths deckare. Så att jag nu kommer att läsa dom i ordningen tre, ett, två spelar ingen roll.

Fyra arbetsdagar kvar till pension

Skickat från min iPad

6 thoughts on “Tre, ett och sen tu…….

 1. Nu blir jag sugen på att läsa om dom…jag kommer inte riktigt ihåg vad de handlade om, bara att de är bra! Hm…måste nog till bibblan snart. Har precis läst ut boken av Annika Östberg. Mycket intressant. Kollade också efter “din” Swede, men den var utlånad!

 2. Hej, Gunnar!
  Låter som spännande intriger. Hittade en på adlibris och där kan man ju läsa om historen. Men detta bör vara “gamla” böcker och undrar om inte dom är filmatiserade för TV? Eller blandar jag ihop dom med någon annan kanske.
  I dag fick jag , I det förflutna, av Kate Morton och den lär vara minst lika bra som “Den glömda trädgården” som jag älskade. Släkthistoria, romantik och elände!
  Bara 4 dagar kvar tills du är “Pancho”…det går undan med raketfart 😉
  Kram, Agneta

 3. De närmar sig med stormsteg. Låter som bra o spännande böcker. Nu ska jag strax se byggfällan, det är inte klokt va blåsta en del blir.

  Goa kramizar o hälsa så mkt

 4. Måste kännas roligare att räkna ner dagarna till pensionen än till julen!? 🙂 Jag far omkring som ett skållat troll (eller nåt sånt…) om dagarna nu, och får ändå inte allt uträttat/fixat som tänkt/planerat. Suck!

  Men om en vecka är julen slut! DET ser jag FRAM EMOT! 😀

 5. Vad kul att du har läsintresse! Då vet du ju vad du kan göra när du är pensionär. Fast dagens pensionärer har ju fullteckande almanackor 😉 Jobba hårt nu det sista.

  Ha det gott. God jul och ett gott nytt år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s