Lalehs nya låtar

Per Sinding-Larsen höjer Lalehs senaste album, Sjung, till skyarna. Han säger att detta är det bästa som hon har gjort hittills. Förutom att jag är stor beundrare av Laleh, så har jag stor respekt för Pers omdöme. Så jag kommer att ladda ner låtarna så fort som dom finns tillgängliga. Jag tror att plattan släpps den 25 januari. Jag talar om helt laglig nedladdning till Ipad från Itune.

 

 

 

 

6 thoughts on “Lalehs nya låtar

 1. Laleh är bra.

  BS Tycker det är helt absurt att Riksnet ännu inte hört av sig hur det går med reparationerna osv.. Så snart vi fått fast telefon via Telia ska vi beställa bredband genom dom. Dagligen gör jag koller på Speedtest.net för att se om de fått fart på hastigheten som utlovats till mellan 14-24 Mbit/sek., men den håller sig på runt 8 Mbit/sek och det är inte vad vi betalar för.

  Trevlig helg !!!

 2. Hej, Gunnar!
  Har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om Laleh. Såg ju henne tolka andras låtar i “Så mycket bättre” som var mitt favoritprogram :-)Men att höra henne sjunga egna låtar kanske är en annan sak för då har man inget att jämföra med.
  Här har vi snöstorm och eälnde i trafiken såklart och nu är det handboll på TV men kanske det blir en bok i stället. Bra läsarväder!
  Kram och trevlig kväll!

 3. Fredrik Sahlin på Kulturnyheterna tyckte också att det var hennes bästa platta.

  Jag kanske laddar ner den – lagligt. Är det inte så med Itunes att man måste betala för allting ? I Android finns en app som heter Tinyshark. Där kan man hitta det mesta – såg att många av hennes tidigare låtar fanns där.

  Appen är gratis, mjusiken är gratis och det är helt lagligt!

 4. Har precis varit o köpt den. Spelar än så länge bara skivan med Så mycket bättre-låtarna. Den andra ska jag vänta med till ikväll, innan läggdags.. då allt är mörkt och tyst, och jag kan ta in de första intrycken utan distraktioner 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s