Första morden….och allt är förlorat

Vi tittade igår kväll på det allra första avsnittet av Morden i Midsomer. Det sändes på TV8 och heter Morden i Badgers Drift. Den bygger på författarinnan, Caroline Grahams, deckare. Hon har skrivit bara ett fåtal deckare . Ganska snart började serien leva ett eget liv med chief inspector Barnaby.

Jag har fått ett tips från en god vän att pröva vinet Allesverloren från Sydafrika. Nu hann min bror före och delade med sig av en flaska igår. Det smakade utmärkt gott!

c

6 thoughts on “Första morden….och allt är förlorat

 1. Tur man inte bor i Midsomer=) Gillar den serien..gillar dom nya avsnitten än mer, han är mysig den nya kommissarien.

  Vin är gott, Sydafrika brukar ha goda viner..ha en skön söndag!!

 2. Allesverloren var ett favvovin här i huset för något år sedan, men nu har vi inte haft det på ett tag. Möjligen introducerat av tyska goda vänner. Tack för påminnelsen!

 3. Hej, Gunnar!
  Jag såg också Midsomer Murder och kände inte igen mig riktigt och minns inte alls avsnittet. Men nu lämnar ju du en bra förklaring. Barnaby med fru och dotter var ju riktigt unga så jag fattade att det var bland de första avsnitten 😉
  Lika trevligt var det i går kväll med Poirot på Sjuan. Även det avsnittet hade jag inte sett tidigare, måste varit riktigt gammalt eller kanske helt nytt? Hur som helst så var det bra som alltid. Gillar Agatha 🙂
  Kram och trevlig vecka! Agneta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s