Teknikens och naturens under

Den som följer min blogg vet att jag är intresserad av ny teknik och har hyfsat koll på vad som sker. Men det inte är dumt med släktingar från den yngre generationen som har mycket att lära ut.

Idag hade vi trevligt besök i trädgården. Det händer inte ofta men ibland dyker det upp Stjärtmesar som jag tycker är jättefina. Kortet taget hastigt inifrån blev väl rätt OK? Även om det inte ger dessa vackra fåglar full rättvisa.

Väderprognosen säger att det först ska bli kallt, sen kallare för att därefter bli riktigt kallt. Vi talar då om ca 2 veckor framåt. Nu blir det tjocka vinterjackan som gäller. Brrrr!!

7 thoughts on “Teknikens och naturens under

 1. Det är fina fåglar. Är dumed i fågelräkningen ni i helgen?

  Det är inte psykologiskt för att någon ska klicka. Jag ändrar på “insidan” och det kan försvinna och ja jag ser vem som skulle göra det.

  Ha det fint i vintervädret

 2. Kallt, kallare, riktigt kallt.. Det låter … kallt 😛
  Jag är själv ganska intresserad av fåglar, men har egentligen bara sett de vanliga arterna, typ talgoxe, rödhake, domherre m.m. Min pappa har ett teleobjektiv som jag brukade använda när jag bodde hemma. Då blev det extra kul att spana efter fåglar 🙂 Skulle gärna vilja se en stjärtmes! Den hade väldigt fin rygg. Jag gillar när färgerna är i nyanser och inte alltid skarpa kontraster.

  svar: Angående Lalehs album. Favoriterna är just nu elephant, some die young och samuel. Jag har märkt att jag mest gillade låtarna med lite mer fart o energi i. Men den sista var även en favorit. I den låten kan jag verkligen få känslan av att gå i en skog och titta upp mot trädtopparna, känna ens sinne sväva uppåt. Jag har hittills mest lyssnat på albumet som bakgrundsmusik och då var ordet som dök upp om albumet: “Behaglig”. Men vi får se hur intrycket förändras när jag försöker lyssna lite mer koncentrerat och verkligen tar in musiken.

  Tack förresten för att du påminde mig om powerless! Den lyssnade jag mycket på för några år sen. Ska bli kul att leta upp den på nätet igen 🙂 Gillade ju videon också. En liten kul sak som fick mig att gilla Nelly Furtado ännu lite “mer” när jag upptäckte henne, var att hon är halvportugis, vilket jag också är 😀

  Jag vet inte riktigt varför jag fastnat för ugglor just nu.. Jag har faktiskt aldrig sett en i verkligheten, vilket jag väldigt väldigt gärna skulle vilja! och då gärna få tillfälle att fota 🙂

  Ha det så bra! och sorry att jag var lite sen att svara, jag är inte inne på bloggen så ofta.
  /Joanna

 3. Korten var bra !
  Visst har det blåst kyligt, usch, håller mig inne.

  BS Ursäkta sent svar, det har inte lossnat med skrivandet ännu, men det blir väl hoppas jag.
  Svanskotan gör förbaskat ont fortfarande.
  Hoppas din helg varit bra !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s