Gratis och lånat

Jag har lånat hem Gustavs grabb av Leif GW Persson till Ipaden. Jag tror att den är intressant. När jag ändå höll på så laddade jag ner en gratisbok till Bluefire som är appen jag använder när jag lånar och läser. Det var Agatha Christies andra bok av alla som hon har skrivit och jag är inte helt säker på att jag har läst den. Den heter Den hemlighetsfulle motståndaren och det är det strävsamma paret Tommy och Tuppence som är huvudpersoner här.

Skickat från min iPad

8 thoughts on “Gratis och lånat

 1. Hej! Två själar och en tanke 🙂 Jag sitter just nu och läser om just Gustavs grabb på Adlibris där den kostar 178,-. Nu såg jag att ICA MAxi säljer samma bok för 229,-.
  Har inte läst något alls av Leif GW Persson men ser att man tryckt upp nya ex. i pocket av hans allra första deckare som verkar inressanta.
  Får väl se hur jag gör. Det är födelsedagar på gång snart och en bok är alltid av intresse…kanske ska ge mig själv en present;-)
  Hoppas du skriver en liten recension framöver 🙂
  Kram, Agneta

 2. Jag har läst boken. Mycket intrssant om Leif GWs uppväxt och kanske speciellr om Geijeraffären. Ska se hans Veckana brott i kväll -gillar hans stil.

 3. Det är inte så mycket släppt fritt av Christes stora produktion. Jag läste den första Poirot i fjol och har tänkt ta mig an The Secret Adversary så småningon. Det blir isf min första bekantskap med Tommy o Tuppance.

 4. Tja, du vet ju….
  Ingen fågelräkning blev det här. Kom ihåg att det var sista dagen då det var mörkt ute och fåglarna låg hemma och sov.

 5. Så modern du är Gunnar! Ipad. Så långt har inte jag kommit. Men det blir väl. Gillar GW. Han har en skön stil. Men har inte läst något av honom. Men det blir väl det med. Man har ju hela livet framför sig! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s