Stockholm here we come…..

Nu bär det iväg till Stockholm. Skype och mms i all ära men nu blir det närkontakt med barnbarnet som nu är en vecka gammal. Vi åker tåg för ovanlighetens skull och hoppas att SJ sköter sig.

Önskar alla en trevlig helg!

11 thoughts on “Stockholm here we come…..

 1. Hejsan, Gunnar!
  Men åh vilken lycka att få se ett sådant litet knyte och naturligtvis kommer barnbarnet att vara morfar/mormor upp i dan 😉 Tyckte jag när jag såg min dotterson bara en vecka ung. Men snart fyller han hela 6 år och utseendet har förändrats radikalt fast liiite lik är han allt mormor i den åldern 🙂
  Önskar dig och din fru en bra resa utan missöden och en trevlig helg!
  Kram, Agneta

 2. Å vad roligt att träffa det lilla barnet. Vad bra att ni åker tåg. Det är bekvämt att inte behöva köra själv. Jag vet ju inte om där är mycket snö men här nere har vi inte mer än det lilla som du såg på mina bilder. Det kom ett tunt lager ovanpå häromdagen. Men fy vad det blåste och yrde omkring. Nu kan det vara så med kylan också. Jag antar att du inte kommer att göra mycket mer än att titta på lilla barnbarnet. Ha det bra/Anita

 3. Låter skönt att åka tåg och inte behöva bekymra sig om väglaget. Sen kan man ju läsa en bra deckare också 😉

  Träffa barnbarn måste vara himla roligt! Vi längtar efter vårt lilla som ska komma framöver, då blir det nog flitigt resande till huvudstaden.

 4. Grattis! Livets efterrätt har kommit! Grädde på moset. Det är verkligen kul att få barnbarn. Jag har sju stycken. Det äldsta är nio år och den yngsta fyra. Skitkul!

  Jag har bytt till Chrome. Från IE. Det bästa som hänt mig. Jag vill inte ändra på något men fick så lov att byta eftersom jag inte kunde länka när jag skrev inlägg. Gjorde allt man skulle när jag felsökte och provade att byta webläsare. Inget ont som inte har något gott med sig alltså.

  Hoppas du inte lägger ut för tunga bilder. Det går bara att visa 72 dpi på datorn och på tv-rutan. Så onödigt att ha tunga bilder med andra ord. Dessutom kan någon sno bilden och ska man göra om till tryck blir en bild som redan är 72 dpi omgjord till 200 – 300 dpi som krävs för tryck på papper bara några centimeter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s