17 thoughts on “Molly till final

 1. Molly var bra, men jag trodde Andreas också skulle gå till Globen. Texten i Björns låt va bra men inget vidare i övr. Hoppas du o fam hade kul på resan.

  Goa kramizar!

 2. Björn tror jag många trotsröstade på, det k’änns ås i alla fall. Som ett litet uppror, vilket jag tycker är onödigt nuförtiden då vi faktiskt har bra mångfald på tävlingsbidragen.

  Jag hoppas även att de unga hårdrockarna i Dynazty kan bjuda på en bra låt nästa deltävling, men gissar dock att Loreen kammar hem allt i slutändan.

 3. Mollys låt växte, jag tyckte den blev bättre andra gången hon sjöng,
  Dock var hon inte min vinnare, trodde Andreas skulle gå direkt till Globen.
  Denna tävling har blivit ett skämt, att rösta på Ranelid…Europa kommer ju att skratta ut oss om vi skickar den låten.

 4. Jag var inte så förtjust i Mollys låt. Men många var ju det.
  Jag kände för en annan låt men hon gick inte vidare. Det var en tjej i vitt med ränder på ärmen och med 5 trummor bakom sig.
  >Gillar när något är lite annorlunda. Men det kommer nog spelas mycket i radio.
  Sen Mattias låt var så mycket bättre än Ranelids.
  Hur tänker folk är en gåta.
  Kan se hur Ranelids ägo nu stärks ännu mer. Hans hybris bara växer och växer. Och den barnsliga tjhojande på slutet där han inte ens bryr sig Lii som sjöng.
  Hans ego är obehagligt självfixerad. Han är lite obehaglig i sin egen glorifiering.

 5. Jag gillar inte Ranelids böcker, de är alldeles för ego och för pratiga, en kuliss av åsikter och självförhärligande bara.

  Och hans beteende efter vinsten var dåligt. Han lämnade sin sångpartner helt övergiven, ingen kram, ingen high five, inget! Bara ett eget märkligt sprattlande över scenen. Nej jag hoppas han åker ut illa kvickt nästa gång.

 6. Ranelid fick ju hånfulla kommentarer innan ågon hört låten. Så frågan är ju om det handlar om 1 att man avskyr Ranelid 2 att man inte gillar “pratet” eller om man 3 tycker låten var dålig. Det sista argumentet är det som bör gälla.

  Hans böcker är ganska ojämna. Hans “Kvinnan är första könet” är mycket bra. Som person är han trevlig – vi hade honom som föreläsare på vårt bibliotek. Han tar plats och är färgstark vilket ju alltid är lite suspekt i Jante-land.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s