Fängslande miljö

Som vanligt bor vi på Långholmen när vi är i Stockholm. Ön är som en oas i storstadsöknen. Dessutom är det nära till båda barnen. Den här gången tog vi bilen eftesom vi ska hjälpa till att frakta möbler från Ikea (och kanske storköp av blöjor). Barnbarnet har blivit två beckor underbarare sen vi senast såg henne. Behöver jag säga att hon är världens sötaste och goaste?.

Lite trist väder idag på förmiddagen. Det ligger några cm blötsnö på marken. Det hindrar inte att det blir en sedvanlig långpromenad. Långholmen runt blir i kortaste laget. Vi får se vart vi styr kosan.

Skickat från min iPad

2 thoughts on “Fängslande miljö

  1. Ser att du har en fin gammal karta..har du också varit på Lantmäteriets sida och tittat på Historiska kartor..jag ägnar en hel del tid där i jakten på min hembygd..ha det..Maria

  2. Jag förstår att den lilla flickan är det sötaste du sett. Det är lika för varje barn som kommer. Kanske du i framtiden får fler. hur många man än får så är de alla lika söta och vackra. Jag har 7 stycken och tre barnbarnsbarn.
    Ja på Lantmäteriets sida finns det lite gamla kartor att hitta. Det händer att jag går dit. Men den kartan du har är kanske inte därifrån utan en som du har. Ha det braAnita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s