Schysst författare!

 Det är alltid trevligt när författare tar sig tid att skriva till läsarna. Jag har ganska nyligen läst Elly Griffiths senaste bok, A room full of bones, och kommenterat den på hennes hemsida. Se nedan hennes mail till mig. Kul att se också att nästa bok är på väg!

Dear Gunnar, 

Thank you so much for your message on my website. I’m so pleased that you enjoyed A Room Full of Bones. I was a bit worried about this one as it is slightly different from the others. I have just finished writing book 5 (!) and it should be out early next year. 

Thanks again for taking the trouble to write. 

very best wishes 

Elly

Boken finns också i Svensk översättning.

 

 

6 thoughts on “Schysst författare!

 1. Så kul att få svar! Jag har precis läst ut “Känslan av död”, är det denna? Den var jättebra…nu läser jag George Pelecanos nyaste, Andelar! Ha det gott i solen!

 2. Hejsan, Gunnar!
  Så trevligt att du fick svar 🙂 Var inom adlibris och kikade och den senast utkomna på svenska, nu i mars, är “Känslan av död” men denna är inte ute ännu, men är på gång nu i april, men på engelska. Finns kanske hos någon annan säljare.
  Har läst om vad böckerna handlar om och ojdå…hemska saker och inget för mig…mardrömmar!
  Nu börjar däremot “Lewis” på 9:an 20.00 och det är nog lite mer lättsmält kanske. Dags att sätta på TV:n.
  Kram, Agneta

 3. Åhh det var väl roligt att få ett svar, oväntat skulle jag tyckt. Sedan en längre tid läser jag mest äldre deckare, vi har ett stort grovsoprum där fyra knökfulla bokhyllor ständigt lockar mig att gå en sväng dit ner och se vad som har ställts in sedan sist. Jag har just nu mer än jag kan läsa, ska ta med mig en hög och lämna in på sjukhuset ikväll, ska hälsa på mamma. I korridorerna på sjukhuset finns bokhyllor där folk har lämnat in pocketböcker till andra att låna. Jag älskar känslan av att vi hjälper varandra med våra bokgåvor, att saker får flera liv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s