Kaffe på altan

Vår altan ligger i en vinkel söder/väster och det är skönt att sitta där när solen skiner. Det ligger lite skyddat så det behöver inte vara så varmt i luften. Å andra sidan kan det bli väl varmt längre fram i sommar. Men då kan man sätta sig i skuggan av Skuggmorellen. Passar väl bra? Och visst passar väl min kaffemugg bra för mig med mitt intresse?

Skickat från min iPad

9 thoughts on “Kaffe på altan

 1. Hej, Gunnar!
  De där kaffemuggen skulle säkert många av oss vilja ha men antar att du köpt den på någon resa och inte i Sverige?
  Min lilla balkong ligger också i västerläge och lite sol fr. söder kommer hit vi 10-tiden men att sitta där mitt på dagen är en pina för då kan tempen stiga till 45+ och det är då inte gott alls, trots parasoll och inte nyttig är det heller, man blir ju helt snurrig i huvudet.
  Heja Anton.. 😉 Ha ha ha….måste ju busa lite med dig.
  Jag har förresten kikat lite på nätet och läst lite om innehållet i den boken om sydkorea som du skrev om nyligen och den verkar mycket intressant, men den finns bara inbunden och det är för dyrt, räcker att köpa en liten pocket numer. Mina bokhyllor är redan fulla…men det går alltid att klämma in en o anna pocket 🙂
  Jag blev väldigt förtjust i privatdeckaren Vish Puri men även där är den senaste inbunden…attans för den vill jag gärna läsa. Så kul med lite annan och obekant kultur. Men det är välidgt uselt med översättningar till svenska så det är många bra böcker man missar. Donna leon t.ex. har ju skrivit fler böcker men ingen översatt…usch!
  Ha det så gott med trädgårdsarbetet!
  Kram, Agneta

 2. Kaffe med bok är inte fel! Min balkong är i sydostläge, rätt skönt när det blir varmt, men nu är det lite för kyligt att sitta i skuggan…

 3. Kaffeitrådgården låter mysigt! Vår stjärnmagnolia har nästan blommat över – det går alldeles för fort. Vi väntar fortfarande på den riktiga värmen men till dess kan vi njuta på vår inglsade balkong.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s