Tre Wallander

Skickat från min iPad

Första gången på flera år som vi firar Valborgsmässoafton hemma i Karlstad. Sannolikheten för att vi kommer att titta på nån brasa i kväll är minimal. Ja det skulle möjligen vara på TV då. Förutom sedvanlig promenad och trädgårdspyssel kanske det blir nån DVD med spännande innehåll. Eftersom jag har läst alla Mankells deckare så vet jag ju hur de slutar. Fast jag kan mycket väl ha glömt det också.

ÖNSKAR ALLA EN FIN VALBORGSMÄSSOAFTON!

9 thoughts on “Tre Wallander

  1. Fast Café August brasa med sjungande kock går inte av för hackor 😉 Det verkar bli bra väder också! Mankells böcker har jag läst, fast det var ett bra tag sen!

  2. Önskar tillbaka..en skön helg..vad det gäller Påfågelsöga så är den fotad i år..hittade den uppe på ett hygge..där den satt och “solade” sej..ha det..Maria

  3. Hi, hi.. Filmerna brukar ju bli helt annorlunda än att läsa böckerna! Personligen brukar jag tycka att böckerna är bättre än filmatiseringarna…
    Å själv har jag kommit till skott och läst min fösta Åsa Larsson, Solstorm. Den var ju väldigt spännande!

    HA en fin Valborg!
    fridens liljor

  4. Här blev det faktiskt brasa och vårsång i Glommen. Annars är det påskeld som gäller i Halland. Hustrun är ju från Uppsal medd överdådigt valborgsmässofirande. Fast i Mellansverige heter det inte Valborg utan Sista april.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s