Det lutar åt Pisa….

Nu har vi bestämt oss för vart vi ska åka på semester. Det blir flyg till Pisa och boende i Lucca. Det ska bli riktigt härligt!

Nu är också giro di Italia igång. Det följer jag på Eurosport där Sveriges bästa sportkommentatorer Roberto Vacchi och Anders Adamsson står för kommentarerna.

Skickat från min iPad

13 thoughts on “Det lutar åt Pisa….

 1. Hej!
  Låter trevligt med en resa till Italien. Faktum är att det finns några foton fr. Lucca på Sylvias blogghörna fr. sept 2011.
  Tyckte väl att jag kände igen namnet, vilket beror på att Puccini är född i Lucca där hans tår staty och en otroligt fin sådan.
  http://hem.bredband.net/syllun/italien-tascana.htm
  Gott när minnet hänger med….
  Snart är det dags för Lewis på 9:an. Brukar vara bra deckare.
  Kram, Agneta

 2. Så trevligt det låter med Pisa!

  Där har jag i och för sig aldrig varit, men det blir säkert bra.

  Giro D´Italia har jag sett live en gång när de passerade Giardini/Naxos när vi var på Sicilien. Fort gick det och snabbt försvann de i fjärran, men jag hann i alla fall ta en hel del bilder och det var en imponerande karavan av följebilar fullastade med cyklar.

  Kram, Ingrid

 3. Pisa låter ju helt underbart! Inte för att jag har varit där men skulle gärna vilja… Många cyklar är det också, ser jag. Precis som i Amsterdam. 😉

 4. Spännande! Vi har bestämt samma resmål i sommar ser jag. Vi åker däremot bussresa med stopp en dag i Pisa. Får väl bli ett foto där man “stöttar upp” tornet. Verkar vara ett populärt motiv 🙂
  Tips på någon bra deckare som man kan få lite “känsla” för landet????
  Första gången jag besöker landet!

 5. God fm. Trevligt med Italien på sem. Här blir det nog som vanligt att vara hemma. Sparar till en resa i höst. Ja rårakor är detbästa som gubben vet, så det får bli reserna av det idag med. Kram

 6. Härligt med Pisa! Har inte varit där själv men det finns ju massor av platser man gärna skulle vilja se innan orken tryter eller pengarna tar slut. Snart är ni många fina minnen rikare!

 7. Har varit i Italien men inte Pisa.Känner heller ingen som varit dit. Så det ska bli spännande att höra vad du tycker. Ha nu en skön Söndags eftermiddag.

 8. va kul att resa till Italien vi var på Sicilien ett år å va det var vackert där,själv flyger vi till Girona å ska bo ute vid Costa Bravakusten -Tossa de Mar.När reser du?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s