Nedräkningen har börjat….

Jag tycker att man upplever en resa tre gånger. Först när man planerar den och är full av förväntan. Sen själva resan…. och slutligen när man efteråt tittar på foton och minns allt trevligt som man har varit med om.
Det dröjer ett bra tag ännu innan vi återser underbara Italien. Jag vill inte skriva exakta datum i bloggen. Är lite försiktig med information om när vårt hus är tomt.

Solen skiner än så länge men SMHI har förvarnat om nederbörd till kvällen. Är upptagen av annat på förmiddagen så skogspromenaden blir först i e.m.

Väntar på fler reserverade deckare på biblan. Tror att nästa bok blir Jussi Adler-Olsens, Journal 64. Hoppas att den är lika bra som de tre första av honom. Kul att få läsa om Carl Mörk som tillsammans med sina minst sagt udda medarbetare löser “cold cases”.

3 thoughts on “Nedräkningen har börjat….

  1. Buona sera, Gunnar !
    Helt klart ska man aldrig skriva när man ska lämna bostaden utan tillsyn. Hoppas ni har någon som kan vitja brevlådan 🙂 Förstår att du pluggar italienska nu i stället för att läsa deckare…? Eller är du redan bekant med språket? Nåja, ska man till ett turist område brukar det gå bra med engelska.
    Buon via´ggio ! /Agneta

  2. Det är en god regel att aldrig informera på nätet om när man lämnar sin bostad tom en tid. Det är bättre att skriva om en resa i efterskott. Italien låter ju trevligt, det är ett av få länder jag tycker är trist att jag aldrig får se i verkligheten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s