Om jag bara hade råd så……..

…………skulle jag köpa alla avsnitt av serien Det ljuva livet i Alaska. Har just sett ett avsnitt. Det är varje torsdag kl 16.45 på SVT1. Och ikväll blir det Let’s dance på TV4. IshockeyVM pågår fortfarande och därför får dansen flytta på sig. Det får man väl stå ut med men det blir tomt på bra program fredag kväll.

Skickat från min iPad

Det har regnat hela dan. Bra läsväder. Nu ramlar de beställda böckerna in fortare än jag hinner läsa dom. Trots att jag läser snabbt…..

6 thoughts on “Om jag bara hade råd så……..

 1. Hej, Gunnar!
  Roligt att det är lite underhållning även en torsdag så kan vi ju ägna oss åt att ventilera vem som dansade bäst på fredag. Nåja, hockey är inte helt fel det heller, kan bli en rysare.
  Läsväder är det, regnet har öst ner hela dan och i natt blir det mer inkl. åska. Synd om allla som är på Liseberg och trädgårdsmässan.
  Kram, Agneta

 2. Den serien har jag missat.
  Nä, inte är tv-utbudet speciellt lockande många dagar…
  Här har också regnat mest hela dagen. Perfekt läsväder tycker Kloktok som pluggat till två tentor denna vecka, så bokläsandet får vila lite…
  Ha det gott!
  Fridens liljor

 3. Rapport om Ian Rankin än så länge: Det är mycket pratande i boken…hans tidigar var jag mer förtjust i, men det kanske blir bättre. För övrigt kollar jag hellre på hockey än på dans 😉

 4. Ha ha… visst är det bra läsväder! Men det vore inte fel att få lite bättre nu och framför allt lite varmare. Jag försökte se på Lets dance i kväll men jag saknar talang för tevetittande. När gubben är hemma så försöker jag sitta still och kolla för att vara sällskaplig, men nu var han på fibermöte på Tjolitta så då struntade jag i teven och gjorde en plocka-undan-kväll istället. Alltså röjde sånt bara blivit liggande.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s