Friday on my mind

Som pensionär har inte fredagen längre samma betydelse för mig som den hade när jag jobbade. Men visst blir det lite helgkänsla ändå. En skogspromenad ska det bli även om vädret inte är lika fint som på det här fotot från förra veckan

Nu är dom, enligt min mening, bästa paren kvar i Let’s dance. Med hjärtat röstar jag på Camilla Läckberg men visst är alla som är kvar nu riktigt bra.

Läsning blir det förstås i helgen. Närmast på tur är Partrederiet Uranus av Lennart Brohed. Jag läser hans böcker i kronologisk ordning och har komit till bok 4. Tidigare har jag läst Änkan som inte sörjde, Löjtnanten som inte kom hem och Kol och koks AB.

Trevlig helg alla!

6 thoughts on “Friday on my mind

 1. Skogspromenader absolut, bästa motionen för både kropp o själ, kameran i ena näven o picknickkorgen i den andra, kaffet är ett måste.. Sen upprättar man en basecamp o travar iväg åt en massa håll o bara njuter av tillvaron. Ha en bra helg.

 2. nej, inte är vädret lika vackert nu som du visar där på bilden men det är ändå skönt att få komma ut och röra på sig, jag håller lite extra på Anton jag, han är suverän 🙂
  ha en fin helg nu med mycket läsning och promenader
  kramar

 3. Camilla L skriver bra deckare och dansar även bra. Men jag saknar nåt. Hon känns stel och kall trots skratt och skoj.
  Jag håller också på Anton. 🙂

  Visst är WordPress rolig? Den känner igen en och basunerar ut att man är vem man är och inte den som man utger sig att vara. Visst jag skulle kunna rader delar av texten men tycker är ganska fiffigt. 🙂

 4. Säger som vår kusin Håkan: Fredagkväll med mat och vin! Ikväll blir det Cot Limited Edition från Perez Cruz. Maten blir nog inte mer avancerad än en fryst pizza tyvärr. Trevlig helg!

 5. Nej, fredagarna har inte samma betydelse längre när man inte jobbar
  men känner också lite helgkänsla i alla fall….det liksom märks och känns att det är helg.
  Jo, tycker nog också att det är de bästa paren som är kvar i Let´s Dance
  och det ska bli spännande att se hur det går.
  ha en fin helg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s