When will they ever learn…….

Verkar inte som finansvärlden har tagit några intryck av de senaste kriserna. Nu är storbanken J P Morgan i kris efter att en placerare “spelat bort” 15 miljarder på 6 veckor. Helt ofattbart!

Apropå finanskrisen så zappade jag runt bland TV-kanalerna igår och fick se att CNN intervjuade Reinfeldt och Borg om läget i Europa. Det var de vanliga och förväntade svaren. Det som slår mig är att vår statsminister pratar bra engelska. Det är det inte alla politiker som gör.

Nej dom lär sig tydligen aldrig nåt som Kingston trio sjunger i låten Where have all the flowers gone. Den handlar om att vi aldrig lär oss nåt av alla krig men passar bra här också tycker jag.

Den låten skrevs av den legendariske folksångaren Pete Seeger.

Jag hade hoppats på att kunna gå mina skogspromenader i shorts och T-shirt snart. Nu verkar det som om jag får plocka fram vintergrejorna igen istället. Inte ens i SMHI:s långtidsprognos verkar det bli nån sommarvärme. Jag är optimist av naturen men nu börjar jag misströsta. Tur att man har en Italienresa på gång. Jag får trösta mig med det.

One thought on “When will they ever learn…….

 1. Hej, Gunnar!
  I dag hörde jag på radion att EU anser att Sverige ska börja dra åt svångremmen för sååå jäkla bra ekonomi har vi inte som Borg låter påskina! Det kommer bistra tider, som vanligt.
  Hur det är möjligt att en anställd kan göra slut på 15 miljarder utan att någon reagerar är ofattbart!
  Men visst minns jag Kingston Trio och just denna låten hade min bästa väninna på EP…så den “sitter” i ryggmärgen, milt uttryckt 😉
  Här har vi haft åska och det verkar inte vara över ännu…
  Kram, Agneta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s