Vilken underbar försommar!

Jag lägger inte ut bilder på vare sig bloggen eller Facebook på barnbarnet Eira. Men här är det mamman som ville att jag skulle visa just den här bilden. Eiras första besök på farmen. Hon stortrivdes och jag tror att hon kommer att komma hit många gånger i framtiden.

Vi har planterat ett vårdträ för Eira. Det är ett äppelträd och vi vet inte om det får vara ifred för älg och andra djur. Fungerar inte det så får göra ett nytt försök med nåt annat träd.

Bitte och hennes kurskamrater hade utställning på Kyrkerud där deras alster under det gångna läsåret visades upp. Hon har prövat många nya saker under året. Bland annat textiltryck. Här ett exempel på detta i form av örngott.

Undrar hur många gånger som Loreens seger i melodifestivalen kommer att nämnas i tidningar och bloggar. Jag satt uppe och höll tummarna. Det var sanslöst spännande och verkligen kul att hon vann. Det är hon värd! 

Och jag ska ta ett snack med Italienarna när vi åker på semester till Lucca (och det är inte långt kvar tills vi far). 41 länder gav Loreen poäng. Bara Italien som inte gav nåt.

Jag har gått en- och en halvtimmespromenad i stekande sol. Knäppt. Javisst men det är sådana här dagar som jag drömmer om när jag promenerar i snö is och halka under vinterhalvåret.

Och ikväll blir det utegymmet. Klippa gräs på farmen.

 

 

4 thoughts on “Vilken underbar försommar!

  1. Åhh va söt hon är=) Ja det var verkligen kul att hon vann, jasså var det Italien funderade nyss på vilket land det var.

    Ha en skön dag i solen, snygga örngott förresten!

  2. Vintern är inte långt borta….några månader bara men vi får passa på att njuta när vi kan……….Här var det vår i en vecka och idag är det sommar……….så är det att bo långt norrut……..

  3. Jadu, schagerfestivalen var det många år sen jag kollade på 😉 Så jag tänker inte nämna nåt i min blogg 😉 Jag läser Ann Cleeves senaste bok nu, Död talar inte, den är jättebra, engelska deckare är det nåt särskilt med…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s