Har alla datasystem blivit knäppa? Eller..

……..är det jag? Tillbaka från semestern märker jag att mina nätvänner på blogg.se fått ändringar i kommentarsfunktionen. Det är OK nu. Sen märker jag mitt web-hotell inte fungerar. Domhar sen vänligheten att i mail berätta att de ändrat lösenordet. Efter en del trixande så får jag in ändringen i mina systeminställningar för ftp. Sen kommer jag inte in på Agnetas dagbok och nu blir jag inte ens insläppt i min egen gästbok. Det värsta är att jag inte minns mina inloggninguppgifter där längre. Suck!

Men fantomen kan man lita på. Jag var så nära att köpa det italienska magasinet på loppmarknaden i Lucca men det blev inte så.

Skickat från min iPad

4 thoughts on “Har alla datasystem blivit knäppa? Eller..

  1. När katten är borta… Hoppas det ordnar till sig för nog är det en del trassel på en del bloggar. Fast hos Agneta kommer jag in!

  2. Hej, Gunnar!
    En ny gästbok får du snabbt av Olzzon.com om du vill. Gör som jag, spara koden och annat i en textfil och skriver ner det på ett papper ,ty tekniken fallerar ofta.
    Krya på er!
    Kram, Agneta

  3. Blogg.se har ändrat utseende och lagt till en del nya funktioner. Jag är som vanligt feg och vågar inte testa dem alla. Och jag begriper fortfarande inte hur kommentarerna är konstruerade. Men man kan svara direkt på kommentar och så skickas det också till den som kommenterat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s