6 thoughts on “Ett fall för DO?

 1. Nä, det tycker jag väl inte!? Jag har GÄRNA en egen toa på IKEA!!! 😀 (För även om jag har bott i Skåne mer än halva livet, så ser jag mej fortfarande som en tvättäkta smålänning).

 2. Hej, Gunnar!
  Den var bra den 🙂 Vill minnas att det finns en stol som heter Småland eller så är det något annat som står under den skylten. Handlar inte på IKEA mer än vita bokhyllor. Gillar lite annorlunda prylar, inte kul att ha som alla andra.
  Vad härfigt du har gjort med det nya fotot av dig 🙂 Vish Puri åt ena hållet med den obligatoriska specialbeställda kepsen fr. London och du i profil åt motsatt håll, också med keps. Superhäftigt 🙂
  Nu ska jag åter till TV:n och Lotta på Liseberg. Men i pauserna tittar jag på programmet på webben för där fortsätter artisterna att sjunga så via TV:n missar vi hälften. Här är blåsigt som attan och kallt så jag fattar inte att dom är så lättklädda därborta, bor ju nära Liseberg södra…Brrrr…!
  Kram, Agneta

 3. BS Jamen verkligen ! Tyvärr finns inte så många sorters mediciner med ungefär samma effekt som Remicade, så jag avstår. Vågar aldrig mera ta risken att åka på nåt dylikt. Tar hellre smärtan och kan andas, inget svårt val direkt.

  Ha det så gott !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s