Böckers värde och oväntad humor

Jag samlar på deckare men funderar nästan aldrig på böckernas ekonomiska värde. Den som följer Antikrundan i SVT och liknande program vet att folk oftast blir besvikna på att deras böcker inte är mer värda. Fast dom kanske är ganska gamla. (Böckerna alltså…inte ägarna..)

Den bok som har högst ekonomiskt värde i min samling är Agatha Christies , Äventyret med julpuddingen. Det paradoxala med den är att det förmodligen är den sämsta som hon har skrivit. Det är väl därför som den är sällsynt. Har troligen inte sålt lika mycket som hennes böcker brukade göra.

Vem kunde tro att WordPress har humor? Jag testade så att mina inställningar för Facebook var korrekta och fick nedanstående mail. Ha,ha

Du gillade ditt eget inlägg

Du är påtagligt narcissistisk. Du trodde förmodligen att Böckers värde bara handlade om dig.

5 thoughts on “Böckers värde och oväntad humor

 1. ja är det inte konstigt med vad det är som gör ifall gamla saker är värda något eller inte
  ha en bra dag
  kramar

 2. Hej, Gunnar!
  Tur att du har humor för ett sådant mail kanske inte alla skulle uppskatta. Det är väl med böcker som med allt annat, liten upplaga/tillverkning och det blir plötsligt eftertraktat. Böcker är dyrt att köpa men man får ju inte mycket för dom vid en försäljning. Jag ser gärna på engelska antikrundan och det är roligt att se vad som uppskattas i England.
  Kram, Agneta.

 3. Något större värde är det inte i böcker men det värde som en läsupplevelse kan ge slår det mesta! Den boken har jag aldrig hört talas om.

 4. Den har jag inte läst! Och lika bra det kanske 😉 Däremot skulle jag vilja lära mig mer om WordPress!! Ska göra en hemsida i det….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s