Så här började det….

Den som följer min blogg vet att jag använder Ipad och Iphone mycket. Såpass mycket att jag alltmer sällan använder PC:n. Det har väl heller inte undgått nån att Italien är favoritresmålet. Här på bilden sitter dottern på tåget till Bologna. Hon tog med sig oss på en Italienresa. Vi var bla i Florens och Bologna. Det blev en härlig semester som verkligen gav oss smak på Italienresor. I och för sig var vi i Alassio i mitten av 70-talet och då fick dottern inte följa med utan fick stanna hemma hos morföräldrarna. Hon har nog aldrig accepterat att vi reste utan henne. Kanske är det därför hon nu har med sig lilla E bara 6 månader på en fem veckors Italiensemester.. Pappa är också med förstås.

Idag såg vi via Skype att dom mådde bra. Det är verkligen en fantastisk videokommunikation Och nu reser dom från Ravenna till Bologna.

Var kommer nu Ipad in i detta? Jo mannen till vänster har den första modellen vilket väckte både min och dotterns avundsjuka. Den hade inte kommit ut i Sverige då än.

4 thoughts on “Så här började det….

  1. vad härligt med en resa för dem, när jag var liten fick jag aldrig följa med utomlands med mina föräldrar så när jag fick barn tog jag med dem på nästan alla resor:)

  2. Jag kommer också ihåg första gången jag såg en iPad – det var en man på en uteservering i Malmö som hade en sån mitt i fikat. Ja, han verkade rent av mycket mer intresserad av den än av det andra, så jag tror hans kaffe blev kallt innan han fick i sej det! 😉 Vi skaffade inte surfplatta förrän nu i sommar, men jag tycker mer och mer om den ju mer jag använder den – fast den kommer aldrig att ersätta min stationära dator när det kommer till bildbehandling och skrivande av lite längre saker än bara korta kommentarer och dylikt.

    Hoppas de dina får en toppenfin semester i Italien!!! Låter härligt med hela fem veckor! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s