Bokpaus

Jag har inte läst någon bok alls de senaste dagarna vilket är mycket ovanligt för mig. Jag har flera böcker beställda på biblan som jag väntar på.

Vi var på farmen igår e.m och jobbade lite. Jag klippte gräset för kanske sista gången i år. Bitte staplade ved. Fortfarande har dom inte hämtat allt från den senaste gallringen av skog. Kvar finns exempelvis denna grova stock som kommer från den största granen på farmen.

När det gäller motionerandet så har jag lagt in en ny växel. Igår körde jag på hårt i de branta backarna som finns på elljusspåret här och andra stigar i närheten. Idag ska jag gå en långpromenad med Åke. I morgon är jag i Karlstad och då ska det bli en rejäl runda. På torsdag väntar det tuffaste passet. Jag ska köra backträning med en kompis som tränar inför en fjällvandring. Då får jag ligga i för att hänga med.

5 thoughts on “Bokpaus

  1. Söndag åker vi upp till Årjäng och grejar på sambons “farm” 😉 kanske möts vi i skogen! Jag väntar också på en massa böcker…många släpps väl i höst!

  2. Kollade din länk! Då får vi se hur det blir med den skylten om kommunen gör allvar av sina planer att bygga i Grundviken! För det var där den stod… :O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s