Kömordet handlar inte om……

…………….nån som freakar ut i en kö. Nej det är en Kö i biljard som är mordvapnet. Alltså en sån som man “stöter” bollarna med. Hoppas att det är rätt verb att beskriva vad som sker. Längesen jag testade denna sport.

Kömordet är den åttonde deckaren av Lennart Brohed med överkonstapel Göran Persson i huvudrollen. Tiden är dec 1939 och platsen som vanligt Lysekil med omnejd.

Skickat från min iPad

Dagens besvikelse var att Foyles war plötsligt inte fanns med i programtablån för DR1 idag. Om den inte dyker upp igen kanske det är läge att köpa nån samlingsbox. Men det är nog inte billigt tror jag.

6 thoughts on “Kömordet handlar inte om……

  1. Haha, jag trodde också först att det var nåt med en kö av folk…;) Förresten, jag har väl tipsat om Bo R Holmbergs böcker? De är tidiga polisromaner i Norrland på 1800-talet, jag gillar dem väldigt mycket!

  2. Jag hade ju vissa städprojekt för mej i slutet av förra veckan, och bland annat så rotade jag fram ett par ganska tunga och kantiga ljusstakar ur ett skåp. Tänkte faktiskt tanken att om man inte ska ha dem till nåt annat så kan man åtminstone ha använding för dem ifall man skulle behöva slå ihjäl nån nångång…!! 8-X Det avgjorde saken: Istället för att hamna i lådan tillsammans med det som skulle slängas, behöll jag dem och ställde in dem längst in i ett annat skåp! Hoppas bara jag kommer ihåg att det är där de är, om/när/utifall att det kommer inbrottstjuvar på ovälkommet besök!?! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s