13 thoughts on “Nu rullar………..

 1. Om bilar kan jag inget. Men inte får ni betala för halvljuset väl? Eller få en prick. Eller vad det nu heter. Den ser fin ut. /Rovie

   1. Men det hinner ju ju bra. Som sagt jag kan inte mycket om det, men byta ett lyse går nog fort.

    Svar. Du har så rätt, det kan inte var roligt för uven i så liten bur. Men det kan vara så att Skansen tagit hand om den då de får in skadade djur som inte går att “reparera” då tar de hand om dem. Det kan var fel på en vinge exempelvis. Hoppas på att det är så, för då är det ju lättare för dem. Det har funnits andra tidigare som är släppta.
    NU ska jag sova.

    Ha en God Natt /Rovie

 2. Så glad jag blir då jag läser att du är nöj med din Toyota, för vår son köpte en bättre begagnad Toyota i helgen. Den såg jätte fin ut och han har provkört den och den verkar ok.

 3. Hahaha, den var bra. Det får bli brum brum brum. För oftast är de inte ute men de kommer nog om jag brummar.
  Ha det gott

 4. Min gamla Corolla är den bästa bil jag har haft någonsin. Det är en 99:a om jag minns rätt och har säkert gått tiotusen mil, men jag bara kör, servar och besiktigar. Det är aldrig några fel på den och går som en klocka. Hade tänkt byta den men det sägs att de här äldre bilarna är bättre än nyare årsmodeller så jag kör den nog tills den ger upp eller börjar krångla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s