Streptocarpus Kornettblomma

Det här är verkligen en tacksam krukväxt som blommar länge med ett minimum av skötsel. Verkar som den trivs extra bra i ett norrfönster här i lägenheten. Mycket ljus men ingen direkt sol.

Skickat från min iPad

20120926-073528.jpg

Jag läser just nu några böcker av den amerikanska deckarförfattaren, Marcia Muller. Biblioteket tog hem dom efter mitt önskemål. Synd att hon inte är översatt till svenska för hon är bra. Romanfiguren heter Sharon McCone och är ättling till Shoshoneindianerna. Hon har en egen detektivbyrå. I verkligheten var denna stam utspridd i flera olika stater. I den här boken handlar det de stammar som fanns i östra Kalifornien nära Death Valley. Där har jag åkt en gång i en bil med trasig AC. Det var varmt kan jag berätta!

Igår gick jag och K upp och ner för slalombacken igen. Det är är träning med hög kvalite. Det går inte att ta sådana pass mer än nån gång var 14:e dag för min del. Idag blir det en promenad med Å i lite lugnare takt.

3 thoughts on “Streptocarpus Kornettblomma

  1. Kornettblomman lovordade Gunnel i gårdagen Gokväll och visade också hur man skulle föröka den. Ditt exemplar ser verkligen vackert ut.
    Kram, Ingrid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s