Vatten, vatten och mera vatten…….

Marken är mättad av vatten samtidigt som det regnar rejält varje natt. Så nu porlar och brusar det i alla bäckar. Jag vet inte att jag sett så mycket vatten i och ikring elljusspåret här förut.

Skickat från min iPad

20120928-093123.jpg

20120928-093315.jpg

Apropå Tidlösan i ett tidigare inlägg så vet jag nu att den är kraftigt giftig. Så det blir ingen sån i vår trädgård även om den är fin.

12 thoughts on “Vatten, vatten och mera vatten…….

 1. Någon natt har det regnat, i natt som var t ex men inte SÅ mycket. Det torkar upp på en gång. Det där ser ju bedrövligt ut hos er.

  Det är nog bra att ta bort Tidlösan speciellt som ni har småbarn nu som kommer och hälsar på. De brukar ju vilja smaka på det mesta.

  Hoppas ni får en blötfri helg

 2. Tack för din kommentar. Klart de tänker så, de säger det ju till mig (larvar mig bara).
  Idag fick vi lite regn här på eftermiddagen men det var inga stora mängder, bara så marken blev lite blöt.
  Ha det gott

 3. Här har det regnat lika mycket på en vecka som det normalt gör på en månad och många vägar har rasat. Sommaren har ju inte gjort saken bättre för även den har ju varit blöt så det förslår.
  Nattis, Agneta

 4. Vägar, åkrar och gräsmattor har nu alla förvandlats till ett slags sumpmarker. Skulle helt from gå o handla på höstmarknaden i Svensbyn, men sjönk ner med skorna så de var genomblöta. Det blev lite summariskt med den shoppingen. Och det fortsätter,

 5. Ett regnigt år. Ett förlorat år kan man tycka. Väntat på bra väder ända sen i maj. Som tur är är det snart jul och sen midsommar igen. Vi får hoppas på bättre väder nästa år. Min man som är bonde säger att det här är ett unikt år eftersom det inte varit en enda hela vecka utan regn i sommar. Nu väntar han på bättre väder så tröskningen kan bli klar någon gång.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s