Ut i regnet

Dags för en långpromenad. Inte lika lockande att gå i skogen som det är när solen skiner men det är bara att gilla läget. Förutom att vikten nu ligger stadigt  under max BMI så är kondisen riktigt bra. Och jag har inga problem med att komma i höst- och vinterkläderna. Midjemåttet är 6 cm mindre än i januari. Kanske är det det som jag är mest nöjd med.

8 thoughts on “Ut i regnet

  1. Grattis!! 🙂

    En sån där viktkurva borde jag också skaffa mej. Går ju en hel del, men jag tror ärligt sagt inte att det hjälper på mej. Borde nog gå både längre och fortare om de ska ge önskvärt resultat. Strosar ju mest omkring i ganska maklig takt, och stannar var femte meter för att spana in något potentiellt fotomotiv – och kanske även ta ett knäpp eller två av det. <:-)

  2. Vårt BMI har säkert minskat idag efter att ha gått runt på bokmässan hela dagen. Alltid lika stimulerande! Mest givande är mötena med fullständiga främlingar vid montrarna där man kan ta u+pp vilket ämne som helst. Sen lyssnade vi på föredrag av Göran Rosenberg och biskopen i Lunds stift om religion och politik. Mycket givande! Samt Ingrid Betancurt som satt fången sex och ett halvt år hos gerillan i Colombia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s