Så mycket sämre?

Dags för en ny omgång av TV4:s ,Så mycket bättre. Det är tredje året som serien sänds. De två första omgångarna var riktigt bra och man har höga förväntningar inför starten. Det här året är två artister med som jag riktigt svårt för att se och lyssna på. Men jag måste ju ge programmet en chans. Kanske överraskar dessa två artister mig? Vilka dom är?…Det återkommer jag till när första avsnittet har sänts. Och det är på TV4 ikälll.

Det är lönehelg vilket innebär att jag borde hålla mig borta från de stora köpcentrana. Men det är planerat en eller två turer till IKEA i alla fall.

( Hur skriver man egentligen köpcenter  i pluralis bestämd form?)

Jag tittade på Vem vill bli miljonär igår. Frågan om vilken som är Sardiniens största stad kunde jag. Vår semester på denna Italienska ö år 2011 var en riktig höjdare. Här lite reseminnen från den semestern

9 thoughts on “Så mycket sämre?

 1. Klart att det blir så mycket bättre, det måste det bli när Pugh Rogefeldt är med. Och det ska bli spännande att se Sylvia Wrethammar igen. Egentligen gillar jag henne i något vidare, men hon kanske kommer att göra bra i från sig. Vi får göra en utvärdering efter programmet!
  Kram, Ingrid

 2. Åh fy, IKEA en lönehelg…!! Hoppas det går smidigt utan för långa köer. 🙂
  Och blir ju såå nyfiken, vilka artister det kan vara! Ska läsa och gissa.

  Trevlig lördag!

 3. Flera köpcenter eller centrerna (sv akademiens ordlista, kollade för säkerhets skull så jag inte skriver fel). Kan det bli för mycket av IKEA? Ja om man ska igenom kassorna kan man ha roligare. Ska själv iväg till ett större centrum idag men inte IKEA.
  Tack för din ommentar

  Ha det så trevligt

 4. Tja inte vet jag hur man skriver det kolla nån ordlista =)
  Kanske kanske är en av dom Magnus Uggla?? Jag minns inte vilka som skulle vara med, Darin, Pugh och Uggla vet jag men inte resten. Men kolla ska vi.
  Ha en fin dag i solen, kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s