Möbelmontering pågår….

Vi håller på att montera IKEA-möbler och än så länge stämmer antalet skruvar. Rörigt men kul när det är klart. För att vi inte ska bli sysslolösa så blir det nya turer idag till möbelvaruhuset.

Skickat från min iPad

Vi tittade på Så mycket bättre igår samtidigt som vi höll på att montera möbler. Så uppmärksamheten var inte hundra på TV:n. Men mina negativa förväntningar på två av artisterna stämde tyvärr. Magnus Uggla och Sylvia Wrethammar. Men annars var det bra. Jag gillade särskilt Miss Li och Darin.

Och köpcenter ska i bestämd form pluralis heta köpcentren enligt Lennart C. Jag böjer mig för sakkunskapen.

Riktigt kallt nu på morgonen här i Karlstad. Minus 7 grader. Hoppas att det inte ställer till det för arbetet på farmen i veckan. Vore skönt om dom snart är klara med det nya taket så att vi kan gå vidare med målning och golv inomhus. Den kommande veckan så ska det också komma en entreprenör och gräva nya diken vid uppfartsvägen.

9 thoughts on “Möbelmontering pågår….

 1. Läs monteringsanvisningen noga bara, så kommer det att gå finemang att sätta ihop möblerna! Ibland tycker man ju att det är så självklart hur man ska göra så man struntar i att läsa den, men då visar det sej nästan alltid att man blir tvungen att ta isär lite grann igen för att få dit en del som var nödvändig att sätta dit före en annan osv… <:-)

  Här tittade vi på invigningen av Friends Arena igår. Eller jag tittade, rättare sagt. Maken sov i andra änden av soffan. 🙂

 2. Om Sylvia Vrethammar tycker jag inte, däremot gillar jag Ugglan även om han kanske inte gjorde så bra ifrån sig igår kväll. 😉
  -5 har vi just nu!!
  Kram och trevlig söndag!

 3. Ah, köpcentren…det var ju det jag skrev först 😉 Och jösses, vad skruvar…det slipper vi och vår soffa i alla fall! Fast en del saker är det kul att skruva ihop…

 4. jag älskar att montera ihop IKEA-möbler 🙂 J får inte komma i närheten förutom när det är för tungt 🙂 här har det också varit kallt – 6,4 som lägst inatt
  en fin monteringsdag till dig
  kramar

 5. Fortfarande inte förstår poängen med programmet. Den stärker min tro att alla kan bara det man kan. Magnus Uggla låter som Magnus och miss Li låter som Miss Li.
  Och att se Pug gråta över att höra sina egna låtar gav mig vibbar från Breivik rättegången där Breivik grät när de läste upp hans ideologi eller vad det nu var.
  Hoppas att du inte blev distraherad alltför mycket så nu står där möbeln grann och fin 😉

 6. Är inte ute så tidigt på morgonen. En strålande vacker höstdag. Prom på Donsö,där jag upptäckte en vacker naturstig, där man såg havet praktiskt taget hela tiden. Har ej upptäckt den tidigare.
  Köpte också mina nya möbler på IKEA o fick hjälp med o få ihop dem, blev bra till sist. Men köpte bla mattor på Gysk.
  Ska bli intressant o se hur Så mkt bättre utvecklar sig.
  Goa kramizar o hälsa fam så gott.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s