Bra bokservice

Jag köper fortfarande en del böcker eftersom jag inte bara läser deckare utan dessutom samlar på dom. Men jag lånar väldigt mycket på bibliotek också. Bibliotek Värmland blev årets bibliotek 2012. Det är en webportal där man kan söka på alla böcker som finns i Värmlandsbiblioteken, reservera dom och sen hämta dom på valfritt ställe. Jag hämtar och lämnar oftast i Årjäng eftersom det är smidigast. Idag blir det ett besök i Karlstad eftersom  vi inte åker upp till Årjäng förrän i morgon.

bibliotek värmland

Ett annat alternativ är att låna hem E-böcker. Det är smidigt men jag läser inte böcker på läsplattan så ofta. Jag använder den till så mycket annat och det är skönt att växla över till pappersformat. 

Däremot läser jag nu DN nästan varje dag på Ipaden. Eftersom vi har en helgprenumeration så får vi tidningen i pdf-format varje dag utan extra kostnad. Det känns riktigt bra faktiskt bara man har vant sig.

 

2 thoughts on “Bra bokservice

  1. Undrar när jag kommer köpa min första platta. Känner inte så där jättebehov av det, men man vet aldrig när begäret slår till 🙂 Jag utesluter aldrig nåt i teknikens väg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s