Mästerspion, motion, medicin och morfar

DR1 visar en filmatisering som bygger på spionen Sidney Reillys liv. Jag har sett några av avsnitten och dom är spännande och välgjorda. Många anser att det är Reilly som har stått som modell för James Bond och andra agenter på film.

Det är nollgradigt och ett lätt regn ute. Inte dom allra trevligaste förutsättningarna för dagens långpromenad men med ordentliga broddar och en positiv inställning till livet, så ska det nog gå bra.

Bara några veckor tills lilla E fyller ett år. Oj vad fort tiden har gått. Längtar efter att få träffa henne på födelsedagen. Tur att vi kan skypa mellan gångerna vi ser henne.

Som jag berättat här håller jag på med en omställning av medicinering mot smärta. Medicin A som jag har tagit under flera år upphör att tillverkas. Medicin B är den som mest liknar den gamla men eftersom den också skulle upphöra så valde jag att börja med medicin C. Nu visar det sig att B blir kvar. Troligen pga många saknar A. Så nu ändrar jag till B istället. Det är kraftiga mediciner som skall tas varje dag så just nu är det en hel del biverkningar. Men blir det bra på sikt så är jag nöjd.

7 thoughts on “Mästerspion, motion, medicin och morfar

 1. Killen ser cool ut på bilden. 🙂
  Vad har du för smärtor du äter medikament för?
  Det är ett elände när inprövade och fungerade mediciner utgår innan något säker och faktiskt bättre är ordentligt utforskad. Hoppas att du får rätt dosering från början.

 2. Grattis på din namnsdag idag! Jaa, en del mediciner har väldigt många biverkningar. Hoppas medicinerna fungerar bra för dig.

  Wow, du har varit morfar i snart ett år. Kul för dig.

  Ha det riktigt gott.

 3. kan tänka mig det är jobbigt med medicineringen och behöva byta, och speciellt om de man hade innnan funkat bra
  det händer ofta att de upphör tillverka mediciner, eller avregistrerar dem….och ibland om man har tur man kan få vissa mediciner på licens
  Ofta verkar det som om de avregistrerar, eller upphör tillverkningen av mediciner, trots att de är bra för många
  och tror att det är ofta av ekonomiska orsaker….inte för patienters bästa de gör så

 4. Hoppas det ordnar sig med medicineringen. Retfullt när man hittat en fungerande och den upphör att tillverkas… Grattis på namnsdagen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s