Det ljuva livet i Alaska

Idag börjar en ny omgång av Det nya livet i Alaska, eller Northern exposure som den heter i original. Den sänds i SVT1 kl 16.50. Det ska bli kul att kolla på.

Skickat från min iPad

Idag blir det långpromenad med vännen Å. 6 grader kallt nu på morgonen och då ska vi väl slippa regn som jag hade på min tur igår.

10 thoughts on “Det ljuva livet i Alaska

 1. Det kanske man ska kolla på, är faktiskt hemma då!
  Ha en riktigt skön promenad, här var det fyra minus när jag gick upp!
  Ha det =)

 2. Här ligger det på -2 idag. Inte så farligt, men det snöar.

  Den serien såg jag lite av första gången men den krockade med annat jag tittade på. Då var det senare på kvällen/natten. Och nu kom jag på 16.50, den tiden kan jag inte se på TV. Men det brukar ju gå i repris.

  Nu ska jag fråga om du har lust att gå in til mig och knäcka frågan jag lagt ut. Skulle tro att du om någon kan det. Men det är inga priser bara en liten grej jag fick för mig att göra ändå.

 3. Ja, nu är det lite kallare igen men skönt ändå. Men fortsätter det så kommer väl halkan tillbaka. Promenixen i dag blev ca 7,5 km, solen lyste ett tag. Alaska, det prog har jag ej sett. Ska nog kolla lite på webben sen. I kväll blir det Lyxfällan o Antikrundan, två av mina favoritprog. Svenskarna skötte sig hyfsat på herrstafetten men riktigt nöjd är jag inte, kunde gått bättre.
  Ha de gött vännen o hälsa så mkt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s