Idag åker julen ut

Granen har inte fällt ett enda barr i år och det tar emot att slänga den. Men det känns som det är dags att köra den till återvinningen.

Skickat från min iPad

Det ser ut at bli en kall och klar vinterdag här i Karlstad. Det har blivit lite sämre med promenader sista veckan än vad jag hade planerat. Kan delvis skylla på omställningen av mediciner. Har haft en del sömnbehov att ta igen. Men nu är det dags att öka dosen av friskvård igen. Siktar på en rejäl motionsrunda idag.

Kanske blir det en sväng till IKEA också. Och det är också ett motionspass om man går runt hela varuhuset. Jag skulle också vilja titta på ny skrivare. Om jag har fattat rätt så ska man inte använda glansigt fotopapper i laserskrivare. Då lutar det ändå att det blir en ny bläckstråleskrivare. Jag vill att den ska vara trådlös. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska väja.

6 thoughts on “Idag åker julen ut

  1. Är du säker på att det är en äkta gran..hihi

    Ja att gå runt på Ikea tar sin lilla tid, men det är ju inte direkt motion, inte för min del iallafall, jag stannar ju ganska ofta för att kolla in nåt=)

    Blev en kort rask promenad igår, men det är isande rått ute..Brr.

    Ha en bra dag, kram

  2. Hos mig åkte granen också ut i helgen, med en driva av barr kvar på julgransmattan….men nu ska vi blicka framåt mot ljusare tider, snart har halva januari gått och det börjar redan nu märkas att det är ljust lite längre på dagarna. I helgen har jag med hjärtklappning sträcktläst Lars Keplers senaste, “sandmannen” hjälp vilken kanonbok, bland de bästa jag har läst, måste verkligen rekommendera “paret Keplers” böcker, denna sista var nog den bästa av dem alla. När man har läst en så bra bok blir jag, i alla fall, lite låg ett tag, det blir så mycket känslor och jag känner mig liksom tom efteråt, är jag ensam om detta “tillstånd”??? Soliga och kalla vinterhälsningar från Hälsingland!

  3. Blev det nån ny skrivare? Man kan nog få lite motion genom att trava runt på Ikea, även om jag tycker det känns i ryggen. Kanske för att man går för sakta. Men jag brukar säga att jag har en Ikea rygg. Ha en fin kväll.

  4. Canon får alltid fina testresultat (har en själv) . Bläckstyråle givetvis – laser ger sämre fotoutskrifter. Köp en med flera färgpatroner så slipper du byta ut hela färgpatronen om bläcket tar slut i en enda. Finns flera allt-i-ett skrivare (scanner/kopiator och skrivare i ett.) Canons nyare modeller har också XL-patroner som är dyrare i inköp men räcker länge..Trådlös är bra – köp en som har stöd för AirPrint så kan du skriva ut trådlöst från din iPad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s