Kallt!

Fredag morgon och på radion sjunger Petra Marklund(September) Händerna mot himlen. En underbar låt tycker jag. Det är 13,5 grader kallt. Jag antar att det är minst lika kallt på många ställen i landet. Det blir älgskinnsmössa på huvudet på dagens promenad.

Skickat från min iPad

Som framgår av mitt förra inlägg så är det Louise Penny som gäller på läsfronten. Ser ut som kylan kommer att hålla i sig under helgen och det är skönt att varva lång promenader med en bra bok i soffan.
Nu blev det så att jag fick både originalet och den svenska översättningen. Bara att välja.

Trevlig helg alla!

20130118-122931.jpg

7 thoughts on “Kallt!

  1. kallt har vi också, fast inte riktigt så kallt, jag har också hört att det ska bli ännu kallare till helgen, det gäller att klä på sig ordentligt när man ska ut
    Sv: nja, det är nu inte så svårt att sy på maskin bara inte maskinen krånglar 🙂
    kramar

  2. Här i stan (Stockholm) ska ju alltid överdrivas. -6 är ju inte så mycket, kan jag tycka ändå. JAg ser framemot att ha den där RYSSkylan som ständigt dyker upp i pressen. -20 -30 skulle jag gärna ha ett par dagar. Så att det nyper till ordentligt. Och gärna får lite norrsken dansa till i dem kalla nätterna. 🙂
    Jag gillar din bild enormt.

  3. Nu har jag beställt de två Pennyböcker jag inte läst! Ja, en har ju inte kommit ut än…Kallt, fyyy, hatar kyla! -7 här nu, usch! Hoppas detta är sista kylperioden för i år så man kan gå ut..

  4. Japp, nu kommer kylan lite långsamt hit också. Just nu – 13,5 grader och på väg neråt. Tur att vi har en snäll granne som har kört upp ved hit till huset med sin traktor, lyfte en säck hit.. Och dessutom bar in i pannrummet och späntade massor av stickor. För nu är det jag som eldar och med så kallt ute så blir det flera gånger om dagen. Börjar lära mig nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s