Äta, sova, dö och searching for Sugarman

Skickat från min iPad

Jag tittade på guldbaggegalan igår. Tycker i stort sett att det var logiska och bra vinnare. Det var roligt att det blev pris för Searching for Sugarman. Det är en underbar film. Mest priser fick Äta,sova,dö. Det är den säkert värd. Jag har inte sett den ännu men det kommer jag definitivt göra när den fins på dvd.
Läser en bok av den norska författaren, Stig Saeterbakken. Funderar en del på om en författares eget liv påverkar mig som läsare eller om det bara är boken som gäller. Mest extremt är att läsa Anne Perrys deckare när man vet att hon har medverkat vid ett brutalt mord som 15-åring.

Det är också med blandade känslor som jag läser Saeterbakken. Han begick själmord förra året och det ger onekligen ett nytt djup i läsandet när hans fiktiva personer upplever stark ångest.

Det är minus 15 grader idag och jag väntar på att solen hinner värma tillvaron lite mer innan jag tar min promenad idag.

20130122-074031.jpg

2 thoughts on “Äta, sova, dö och searching for Sugarman

  1. Som vanligt är jag inte med här, sov istället.
    Vänta med bytet. Det är inte som man tror, tänkte på dig igår för den tar inte emot Google.

    Och det lilla jag skrev är fel som uppstår. Pratade med ett par tillverkare igår som rekommenderar att använda 7an och se tiden an tills allt blir stabilare. Hellre en som kom ut för 1-2 månader sedan än den här var genomgående svar. Eftersom det nu bara kommer 8an. Vi får vara rädda om det vi har och hålla på dem länge.
    Sol här idag och -10 men vindstilla som tur är.

  2. Jag hörde att Äta sova dö är en ganska så tråkigt film. Men jag har inte sett den. Men tacktalet på slutet den var i alla fall den absolut tråkigaste jag har skådat. ( vet dock inte om det var till äta sova dö eller om det var till nåt annat. Vet inte heller vem kvinnan var heller. men inte var det originellt eller intressant det hon sa. )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s