Serier för vuxna och nötter

Det blir allt vanligare att det görs serier direkt för vuxna. Jag har tidigare bloggat om deckarförfattaren Stieg Trenter vars böcker har börjat produceras som tecknade serier. Dennis Gustafssons serier om och med Viktor Kasparsson har jag också bloggat om tidigare. Det var 2011 och då handlade de om Makabra mysterier. Nu har jag också lånat albumet Skräckens ängel. Lite variation till böckerna som jag läser. Det går rätt fort att läsa en sådan här serie. Den är utgiven på Albumförlaget.

Skickat från min iPad

I de flesta dieter som syftar till viktminskning så är rådet att undvika nötter eftersom de har ett högt energivärde. Det är lite synd eftersom nötter innehåller en massa bra saker. Jag har nu testat att lägga i några nötter bland frukostflingorna. Idag gick jag långt och fort i 15 graders kyla och var glad att jag hade mycket i ” tanken”.

4 thoughts on “Serier för vuxna och nötter

  1. Ser att någon annan också skrivit om nötter i LCHF. När jag körde den dieten så blev det mycket nötter och mandel och andra frön. Det är nog inte helt fel. Men det börjar bli väldigt kallt för promenader; – 20 grader nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s