Med Winstons ord

“Det här är inte slutet, det är inte ens början på slutet.Men det är kanske slutet på början.” Winston Churchills berömda tal.
Så känns det ungefär efter det att jag har startat den ommöblering som förhoppningsvis till slut ska innebära att jag får bättre ordning på min deckarsamling.

Skickat från min iPad

Hittar lite intressanta saker när jag städar. Hanna Hellquist som nu är känd både i TV och morgonradion berättar om sin uppväxt i boken Karlstad zoologiska. Minst sagt häftigt! Läs den om ni har missat den.

20130127-162720.jpg

20130127-162902.jpg

Några trerutorsserier fann jag också. Spännande läsning när man var barn. Alltid med en cliff-hanger så man skulle köpa nästa tidning.

11 thoughts on “Med Winstons ord

  1. Sortera och möblera om är ett digert arbete. Jag skulle behöva ta mig tid att få ordning på en hel del här hemma men jag jobbar för mycket för att både hitta tiden och orken. Lycka till och ha en fortsatt bra söndag!

  2. Ja, vem skulle inte behöva omorganisera sitt bibliotek… <:-) Jag samlade på trädgårds- och husdjursböcker ett tag, och lite halvt om halvt på kokböcker också att döma av hur det ser ut i bokhyllorna. På senare år har jag mest bara köpt böcker och tidningar om foto, och dem har jag egentligen inte plats för (så de ligger till stor del under sängen). Har till och från funderat på att arkivera de böcker jag inte längre läser/använder i kartonger och ställa ner i källaren – fast då blir ju följdfrågan om jag kanske inte lika gärna ska köra lådorna direkt till nån loppis eller så, för hur kul kommer det att vara att ständigt snubbla över dem när man ska ta sej fram till något annat undanstoppat där nere i källaren sen…? Men hur det än är, så är det väldigt svårt att skiljas just från böcker… <:-I Tycker iallafall jag!

    Ha en fin start på nya veckan!! 🙂

  3. Ja ibland så behövs det med om möblering både med möbler och andra saker precis som dina böcker. Alltid hittar man något intressant,För min del blir det byrålådornas tur nu snart. det brukar bli bättre plats sen. Ha det bra/Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s