Ordning och reda

Jag har länge tänkt försöka få lite mer ordning och reda i min deckarsamling. Jag har dragit mig för projektet som innebär en del jobb men nu är det nödvändigt. Jag har svårt att få en riktig överblick som det är just nu. Jag ska prioritera upp det idag. Förhoppningsvis kan jag göra det under dagen. Eftersom det handlar om att flytta om i olika hyllor så är det bra om jag gör klart. Till en början innebär ett sånt här projekt ökad kaos. Men ur kaos föds ordning och reda…..hoppas jag…

bokhylla test

Jag följde konståkningen igår på SVT. Även om det inte blev några svenska medaljer så måste man säga ett EM blev en framgång. Jag har tittat på konståkning ända sen Bengt Grieve kommenterade och skapade nya ord för färger. “Mörkvitt” är en riktig höjdare.

Trots att jag hänger på fler och fler enheter på det trådlösa nätverket hemma så är överföringshastigheten helt OK. Vad har ni för prestanda? 

maetning

Den som brukar följa min blogg vet att jag har lite strul med att byta den medicin jag behöver för att hålla värken i schack. Man ska inte ropa hej…osv… men det verkar som det fungerar med den nya medicinen..

8 thoughts on “Ordning och reda

 1. Det där är en av anledningarna till att jag inte köper böcker 😉 Hoppas du får lite ordning! Jag har 2/2 i hastighet nu med comhem, men vi ska ju byta bolag fram i vår och då tänker jag ta lite snabbare, 10/10 eller 30/30 kanske… Vissa sidor är nu sega att ladda, AB tex och en del bloggar (inte din) som har stooora bilder!

 2. Jag citerar den lapp som sonen satte på dörren till sitt rum när jag klagade på städningen!

  “Ordning är till för idioter, genier behärskar kaos!”

 3. OJ va böcker du har..jag har slutat spara böcker har helt enkelt inte plats!! Hastigheten har jag faktiskt ingen aning om =)
  Ha en skön söndag, kram

 4. Det är det tråkigaste som finns att ordna i hyllor, men kommer man väl igång så är man ju nöjd efteråt.
  Bra att nya medicinen verkar. Jag har ny också men får vänta 3 månader på resultat.

  Tack för kommentaren, jo man blir glad när man kan klara det själv. Du kan få köpa min den ska fortfarande säljas 🙂

 5. God kväll, Gunnar!
  Det där låter som ett riktigt stort projekt men förr eller senare måste man ju ta itu med sådant.
  Hoppas du har en plan för hur du ska sortera alla böckerna 🙂
  Vad bra att du har en medicin som fungerar för mot värk har då jag ingen hittat i alla fall. Så det är till att “bita ihop” och stå ut till “the bitter end”.
  Bengt Grives färgbeskrivningar var makalösa och bra dessutom. Saknar den typen av kommentarer för det var roligt.
  Min hastighet är inget att tala om , den långsamaste som finns, men det funkar riktigt bra i alla fall. Har inte bråttom!
  Lycka till med bokjobbet! Kram, Agneta

 6. Här är min dagsfärska resultat. Den tar emot 42,85 Mbit/s och den skickar 7,49 Mbit/s. Anses vara bra fast egentligen i dem bästa av bästa världen skulle egentligen gå den 64 Mbits. Undrar om någon någonsin någonstans har uppmätt den på sin bärbara dator.
  Men dessa siffror svänger rejält och en mätning 5 minuter senare gav bara 32,07 och därmed är jag bara på mitten av godkänd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s