Välvårdad Ford

Den här fina bilen tillhör en amerikansk släkting till mig. Enligt honom är det 1929 Ford modell T. Den är alltså mer än 100 år gammal! Hur mycket jag än gillar vår Toyota så tror jag knappas att den finns kvar år 2113.

Ford

train

Om några dagar ska vi gratulera lill E som fyller ett år. Den här gången får bilen stå och vi åker tåg istället.

Dagens väder vill jag helst inte prata om. Synd det klara fina soliga vädret som vi hade för nån vecka sen försvunnit. 

regn 02

7 thoughts on “Välvårdad Ford

 1. Det tillverkades 15 000 000 T-fordar – så nog borde ju en av dem ha överlevt till vår tid!? 😉

  Jättefin!!! 🙂 Jag är ingen stor vän av Ford, efter att själv ha haft en Escort av den engelska bakhjulsdrivna modellen med vinyltak en gång i tiden… Men en sån där… WOW!!!

 2. Gratulera lilla barnbarnet från mig. Nu måste du ha räknat fel om den bilen. Den är ngr år yngre än min mamma skulle ha varit o hon skulle ha fyllt 91 i höst.
  Hälsa fam så gott. Goa kramen vännen.

 3. Hej, Gunnar!
  Urläcker bil! Som ett litet konstverk är både denna och många andra gamla bilar. Så kul att få se dom i gamla engelska/amerikanska deckare på TV och roligt att det finns entusiaster som bevarar lite av det gamla.
  Men jösses då, har det redan passerat ett helt år…vart tar tiden vägen så säg? Usch då och inget vettig har jag gjort alls.
  Snart dags för födelsedagar här i familjen också. Dottern 26/2 och jag 1/3 och barnbarnet som “nyss var nyfödd”… blir 7 år 3/4….billigt och bra såhär efter julen 😉
  Gott med en tågresa denna årstiden med tanke på väderleken och så kan man ju läsa en bra bok och koppla av under resan dessutom. Perfekt!
  Kram, Agneta

 4. Nu kommer det vackra vädret tillbaka! Lycka att få träffa sitt lilla barnbarn är det. Här får vi bilder, sms och ´film, nästan varje dag om lille Bill. Och vi hoppas att Bill-familjen kan komma hit om någon månad. Vi längtar jättemycket.

  Klokt att välja tåg den här årstiden, man vet aldrig vad vädret bjuder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s