Kalas

Tårtkalas när lilla E fyllde ett år. Tillbaka i Värmland så saknar vi henne redan. Det blir ungefär en gång i månaden som vi ser henne och hennes föräldrar. Där i mellan så ses vi på Skype. Tur att den möjligheten finns.

Vi bodde på Långholmens hotell den här gången. Vi utnyttjar medmera-erbjudande, så kostnaden blir överkomlig. Läget på hotellet är bra också. Gångavstånd till Hornstull och tunnelbanan. 

kalas

På bokfronten så är det Deborah Crombie och Louise Penny som gäller. Jag har reserverat fler av deras deckare på biblioteket. Pennys böcker utspelar sig i Quebeck i Kananada. Jag har nyss avslutat en av Crombies böcker där handlingen äger rum i London. Närmare bestämt i Notting Hill. Hon beskriver bl a  marknaden på Portobello Road. Den har vi besökt vid ett av våra besök i London så jag känner igen mig lite grand i miljöbeskrivningen.

8 thoughts on “Kalas

  1. Det ser ut att vara ett riktigt fint kalas. Det är hon säkert värd också. Roligt för de små med en massa godsaker och kalas även om de inte förstår varför ännu..

    Sv. Det gör inget med fåglarna, jag har dem ju här jämt ändå. Nu är de tilbaka och allt är länsat.

  2. Va gott det ser ut. Skulle gärna velat smaka. I dag haver jag syndat på tok för mkt men jag har ju bränt en del kalorier förstås. Men frågan är om det är mer än jag stoppat i mig? roligt med barnkalas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s