Ambitioner

Jag har satt upp en del mål för mig själv i år. Ett är att vikten ska ner under 80 kg. Jobbar på det även om kakkalas (i helgen) är kontraproduktivt. Ett annat mål är att jag skall promenera minst en och en halv timme fem gånger i veckan, en dag i veckan ska det utsträckas till minst två timmar. En vilodag i veckan är också ok. Idag var faktiskt första gången i år som promenaden varade över två timmar.

Skickat från min iPad

Jag har egentligen fullt upp med att läsa Louise Penny och Deborah Crombie men kunde inte motstå att låna Peter Robinsons senaste deckare när jag fick syn på den i hyllan bland nyheter på biblan. Boken heter Watching the Dark och lär komma i svensk översättning nån gång i år. Jag lärde känna den här författaren när jag läste boken “En torr vit årstid”. Sen har jag följt Chief Inspector Banks öden i de böcker som följt denna. Har man inte läst nåt av Peter Robinson tidigare så rekommenderar jag att man börjar med “En torr vit årstid”.

20130205-133214.jpg

9 thoughts on “Ambitioner

  1. Vi brukar promenera 1,5 till 2 timmar om dan. Om inte vädret är för uschligt alltså 🙂

    sv: Vi byter gasflaskan själva och den räcker knappt ett år. Inga stora kostnader för gasen alltså. Sist kostade bytet 14 euro.

  2. Jag har nyss läst Peter Robinsons senast översatta bok “en förgiftad man”, blev lite besviken då den inte handlade om kommisarie Banks, just nu ligger “Ni älskar dem inte” av Belinda Bauer på sängbordet, helt ok.

  3. Jag är så imponerad av ditt promenerande och lite avundsjuk på att du har sån karaktär, alltså inte fuskar var och varannan dag. Ett par – tre gånger måste jag ut på långpromenad för att må bra men mer skulle jag nog inte fixa och inte i alla väder så där tappert som du gör.

  4. Du håller i gång. Jag var i Skatås i närheten av Härlanda Tjärn i dag. Soligt o fint. Ej särskillt halt. Gick 5 km slingan fast det blev ngr km till innan jag va färdig för denna gången.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s