Ikväll är det final i melodifestivalen…

…………. I Norge alltså. I Sverige är vi bara inne på deltävling två ännu. Jag har lyssnat lite på kvällens bidrag och det känns som ett ganska jämt startfält. Lite svagt också kan jag tycka. Men jag ska lyssna på hela låtarna i kväll innan jag dömer ut dom. Favoritartisten är Louise Hoffsten men jag är osäker på om låten håller.

Skickat från min iPad

5 thoughts on “Ikväll är det final i melodifestivalen…

 1. Jag har slutat att titta på det ..det är inte alls lika mysigt att bänka sig framför tv och kolla ..nu är det bara ett stort jibbo tycker jag
  ha det så gott
  kram 🙂

 2. Jag jobbar hela helgen, alla nätterna och “missar” Melodifestivalen. Nej, det är nog inte riktigt min grej och hade jag varit ledig hade jag ändå inte tittat.
  Ska roa mig med På Spåret på TVplay nu en stund innan jobbet.
  Ha en fin lördag Gunnar!

 3. Jag har inte sett det på flera år. Men första delfinalen fick jag för mig att titta på . Men det blir inte fler för min del. Jag önskar er en bra kväll.

 4. Jag ska nog INTE titta på det. Fast det är lätt och säga – sen rätt vad det är så sitter man där och glor iallafall, och retar upp sej på än det ena och än det andra och frågar sej själv varför i herrans namn det inte görs nån bra musik i det här landet längre!? 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s