Bokrean startar

Idag börjar bokrean. Jag ska ta en tur in till stan och se om det finns nåt köpvärt. Den betyder inte alls lika mycket för mig numer. Det finns sällan något som jag kan lägga till min samling. De böcker som är högintressanta för mig har jag ofta redan köpt eller lånat på biblioteket. Jag ska i alla fall kolla på den ifall det finns något köpvärt.

Skickat från min iPad

Det var en sanslöst härlig promenad igår i solskenet. Det ser ut som det kan bli fint idag också. Lite kallt (9 minus) nu på morgonen men temperaturen kommer säkert att stiga under dagen.

5 thoughts on “Bokrean startar

  1. Hoppas du hittar nåt trevligt på rean! Vi åker till Karlstad idag men det blir nog ingen tid till bokshopping, andra ärenden står på tur tyvärr. Vackert är det i alla fall ute och jag hinner med en skidtur innan vi drar iväg.

  2. Jag tror inte att jag kommer att handla, fast man vet ju aldrig. Jag har såååå många olästa böcker så jag kommer inte ens hinna innan jag dör- har jag räknat ut. 🙂

  3. Det där är ju inte alls som förr längre. Tyvärr! Det blev nåt helt annat med nattöppet i bokhandlarna, och nästan lite gruff om de mest åtråvärda böckerna. 😀

    Hade i och för sej tänkt att jag skulle kollat in rean idag (på Maxi, för i Älmhult finns det inte längre någon traditionell bokhandel…), men det kom annat emellan. Kanske lika bra det, för jag har ändå inte plats för fler böcker i min bokhylla… Och så beställde jag ytterligare några kurs-böcker från Adlibiris igår… <:-)

    Gjorde du några fynd då??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s