Mot alla odds

Igår drog en ny omgång av programserien Mot alla odds igång på SVT. Man kan ha många synpunkter på upplägget men förra årets deltagare var odelat positiva efter äventyret. Det känns viktigt för att programmet ska vara OK för mig att följa.

Det vackra vårvintervädret fortsättet med kalla nätter och varma dagar. Jag avvaktar med min promenad tills temperaturen har stigit från morgonens minus 10 till plusgrader.

Just nu läser jag Palatsmordet av Jan Mårtenson. Antikhandlare Homan på nya äventyr. Författaren ha skrivit en deckare per år sen början på 1970-talet. Vet inte om det finns nån svensk deckarförfattare som slår det?

6 thoughts on “Mot alla odds

 1. Jag ser inte “Mot alla odds”. Jag såg det inte förra omgången och inte den här heller trots att det är en gotlänning med. 😉
  Ha en skön dymmelonsdag!
  Kram, Ingrid

 2. Jag ser inte heller det programmet. Men det är ganska lite TV jag ser. Ni har ungefär samma väder som vi. Fast idag var det bara – 3 grader. Hoppas det går på det hållet nu. Jag önskar er en GLAD PÅSK!

 3. Det är ett bra program, synd bara att en av deltagarna fick bryta så snabbt pga sjukdom. Dem i förra omgången hade det väldigt tufft. Frågan är om inte årets deltagare får det ännu tuffare.

 4. Jag har svårt för all gnäll, då man vet redan från början att utmaningen är tufft. Jag såg inte förre omgången och såg bara en kort stund av detta och jag fick nog nog av gnället.
  Hörde i radion sen hon som blev hemskickade.
  Att det var orättvist och förhastad tyckte hon.
  Samtidigt vilket liv det hade blivit om hon inte blivit hemskickad utan hade blivit ännu sämre. Oavsett vad man gör så spyr folk galla mot produktion eller i andra sammanhang tex polisen.
  Ganska så trött på detta egoistiska tänkande.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s