Det löftet hölll hon inte…..

………..och tur är väl det! En av Maria Langs första deckare kom ut år 1951 och har titeln Inte flera mord. Men det blev det! Jag har inte räknat dom alla men hon gav ut ett 40-tal böcker efter den ovannämnda kriminalromanen.

Å andra sidan, om man jämför med Morden i Midsomer så är det trots allt inte så många som har gått åt.

Jag har långt ifrån alla Maria Langs deckare i min samling men drygt hälften i alla fall. Kommer säkert att fylla på om jag kan hitta några på loppis eller second-hand. Jag har alla de som nu spelas in för filmpublik och TV/DVD-tittare utom den allra första som hon skrev, Mördaren ljuger inte ensam.

Jag har gjort min självdeklaration på internet idag.Inga större svårigheter med den. B:s deklaration är lite mer komplicerad eftersom hon är skogsägare.

Deklaration bild 1Jag har förstått på era kommentarer att en del absolut inte tittar på Let´s dance på TV4 medans andra, i likhet med mig, tycker att det är underhållande. Jag tittade igår och jag måste säga att det är bra och jämna deltagare i år. Charmtrollet Markoolio kommer säkert att gå långt.

8 thoughts on “Det löftet hölll hon inte…..

 1. Oj, är det så många! Har kanske läst tio eller så av dem. Nej, jag tittar inte på Let´s dance. Men det är mest för att jag har annat att lägga mina få timmar fritid på. Jag är väldigt noga med hur jag spenderar min tidspott och håller hårt i plånboken med timmar… (Jodå, jag slösar en del på “impulsköp” också…)

 2. Nej det var väl tur att hon inte höll det löftet:-) Jag har varit i Nora och åkt förbi huset där författarinnan bodde. En liten skylt finns på grinden eller om den satt på grindstolpen som berättar att det är det huset. Är man inte intresserad av att spana efter hus tycker jag man skall åka dit för den berömda glassen!!

 3. Ja, det var tur att hon skrev fler! Jag har ett par men har nog läst i princip alla skulle jag tro. En sådär lite mysigare deckargenre!

  Önskar en trevlig kväll!

 4. Har inte sett på Let´s dance än. Min deklaration har inte kommit. Det står på Skattev hemsida att man ska kunna dekl utan den, men fattar inte hur, då man ej har ngt verifieringsnr el vad det kallas för.
  Ha en go helg o hälsa så gott!

 5. Vi såg på Lets dance i fredags o det var riktigt roligt! Nivån på de tävlande kan jag inte uttala mig om eftersom jag knappt är dansant själv, men kul att kolla i all fall! Sen är ju de vackra kläderna ett kapitel för sig. Undrar om deltagarna får behålla dem efteråt?

 6. Fast jag kan undra hur seriöst är bedömningen. Har de en agenda de följer.
  Montesami fick ju väldigt mycket betalt för att ställa upp. Och hon dansar ju inget vidare, mest ryckigt bara. Glömde bort halva dansen minst. Ändå strök man henne medhårs, medan hon som åkte ut och dansade bättre fick utstå med hård kritik. Och åkte ut.
  Jag är lite misstänksam hur röstningen verkligen går till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s