Mitt arbetsrum

Eftersom vi har trådöst nätverk hemma så är jag inte lika beroende av var pc:n finns som jag var tidigare. Jag kan sitta var som helst i huset och jobba. Men jag har inte skaffat trådlöst för scanner och skrivare ännu. Känns inte som ett prioriterat byte. Det mesta av surfandet sker på Ipaden och våra mobila telefoner men om jag ska skriva mycket så fungerar det bäst på pc:n.

Hur ser det ut hemma hos er när ni bloggar?

Skickat från min iPad

20130407-083431.jpg

Igår tittade vi på Morden i Midsomer på TV8. Det var det avsnittet där Barnabys medhjälpare byts från Troy till Jones.

Såg också en intervju med Håkan Hellström som har gett ut en ny skiva. Det ska bli spännande att lyssna på den. Det kommer också en film baserad på hans låtar.

4 thoughts on “Mitt arbetsrum

  1. Jag har ju en stationär och vill ha det. Jag har ett fint fönster framför mig i alla fall! På jobbet har vi trådlös skrivare som är kopplad till tre datorer, och det är bra!

  2. Det trådlösa nätverket är verkligen bekvämt, det har vi hemma på Lihaget också. Det mesta av bloggandet sker för min del med bärbar pc upphissade i sängen morgnar o kvällar ;-). Det är på den maskinen jag kan göra i ordning bilder och ta emot bilder som skickats. Men dessemellan och när jag inte är hemma så blir det iPaden. Den är lite bångstyrig i sammanhanget men funkar till nöds med mobilt bredband.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s