40 minuter och 40 kronor

Jag har kollat tågförbindelser mellan Treviso och Venedig inför vår semesterresa. Det tar ca 40 minuter enkel resa och kostar ca 40 kr per person för en tur-och returbiljett. Kan faktiskt bli mer än en dagsutflykt dit. Det beror bland annat på hur varmt det kommer att vara.

Varmt är det faktiskt även här i Årjäng. Just nu 17,6 grader. Jag har gått min dagliga promenad som är noga analyserad av RunKeeper. Nördigt? Absolut. Tänk om denna teknik hade funnits när jag fortfarande kunde springa. Intressant dock även för promenaderna. Eftersom jag lägger ut resultatet på Facebook så kan alla vänner se hur det går ( och hur jag går). Man måste sätta lite press på sig själv. Se nedanstående länk
http://runkeeper.com/user/881700348/activity/176130664

Skickat från min iPad

Nu ska jag uppdatera mig på Donna Leons Venedig. Jag har läst böckerna förut men det var ett tag sen och det skulle vara kul om man kände igen några platser när vi reser dit.
Jag ska testa ett nytt plåster för ryggmusklerna. Nån som har testat detta?

20130506-142531.jpg

6 thoughts on “40 minuter och 40 kronor

  1. Och jämför det vart du kommer för 40 kr i Sverige. En tur på t-Bana enkelväg eller så får du snabba på så att du hinner tillbaka innan timmen har gått ut.
    Någonting är faktiskt fel i Sverige. Och felet ökar var dag som går. 😦

  2. Vore aom någon påpekar, intressant att få höra resultatet av plåstret, om det funkar eller inte. Det verkar ju lite mirakulöst att kunna bota nåt inne i kroppen med ett plåster.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s