Nya och gamla appar

En längre bilresa med barnbarnet väntar idag. Mobilen är laddad med appar som lilla E älskar. Några nya och de gamla vanliga. Katten Talking Tom är en av favoriterna och nu har jag också laddat ner kattungen Talking Ginger. Mormor sitter i baksätet och hjälper till även om lilla E klarar sig själv för det mesta. Hon tillhör en generation somväxer upp med den nya tekniken redan från början.

Skickat från min iPad

4 thoughts on “Nya och gamla appar

  1. Tänk så försigkomna barnen av idag är, men det hade säkert våra barn och vi själva också varit om vi fått växa upp i en tid liknande den idag, där tekniken i form av smarta mobiler, läsplattor och datorer är en självklar sak.
    Kram, Ingrid

  2. Vårat yngsta barnbarn tycker inte om att åka bil. Nu sätter föräldrarna fast surfplattan på ryggstödet framför barnbilstolen i bilen efter att de laddar ned filmer i den. Så nu är bilåkandet ett roligt äventyr istället.

  3. Det är fantastiskt att se hur riktigt små barn redan fixar tekniken på skärmen. Lille Bills favoriter är Bamse och Alfons just nu. Förut var det Baloo och Djungelboken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s