Snart sex år……

Jag gick med i Facebook den 25 sep 2007. Jag vet vilket datum det var eftersom jag skriver till J i meddelande att jag har börjat använda det. Det var J som tipsade mig. Det är inte så lång tid egentligen och ändå kan man knappt tänka sig hur det var innan. Men troligen kommer även FB att försvinna nån gång och ersättas av annat.

Skickat från min iPad

7 thoughts on “Snart sex år……

  1. Gratulerar till födelse dagen.
    Jag minns inte när jag själv gick med. Men jag är så sällan inne. Vi är inte vänner. Inte du och jag utan jag och Facebook. 🙂

  2. Så har jag inte tänkt; att Facebook försvinner och ersätts av annat. Men så är det förstås. Spännande att tänka sig vad det kan bli men min fantasi räcker inte så långt när det gäller nätet. Jag har testat att vara aktiv på FB ett par gånger men det faller på lärares rättvisesyndrom. Jag blir så stressad av det inre kravet att vara lika snäll mot alla 😉 Typiskt lärare! Dvs om någon gillar hos mig måste jag komma ihåg att gilla hos den personen. Det blir för stressigt att hålla ordning på så jag la ner hela projektet. Sen passar inte FB för långa (onödigt!) ordrika inlägg som mina med mycket bilder till. Mina blogginlägg länkar till FB så på det sättet finns jag med där ändå och jag läser ibland, men är inte aktiv alls längre. Kul att det finns och via gubben så håller jag mig numera informerad om vad bekantskapskretsen sysslar med. Han har stenkoll med hjälp av datorn som du satte i händerna på honom en gång i tiden. (Den som han sa att jag nog kunde disponera för han skulle inte ha användning för den mer än i det kommunala! Ha ha, han använder den hela tiden!)

  3. Har varit med ett bra tag nu men inte så länge. Jag var skeptisk till det hela först nu kan jag inte tänka mig o va utan. Ja, vem vet det kan mkt väl komma ngt annat i framtiden. Ha de gätt vännen o hälsa så mkt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s